Bli medlem
Logg inn
Framsida
Artikkel-arkiv
Kalendar
Fotoalbum
Links

Gjestebok

Legg inn artikkel
Legg inn arrangement
Legg inn annonse

Tilbakemelding/tips

Om Bjoanett

Merkur-pris til Buo Landhandel
Av: Marit Eikehaugen 23.01.2003

Det er kommet en fin plakett i butikklokalene nede på Buo. Det må dere skrive om, var beskjeden Bjoanett fikk fra Elin Arianson. Med daglig kontorplass, og som trofast kunde i det gamle handelshuset på Buo, ser hun godt hva som skjer. Derfor tok vi like godt en telefon til Lars Helgeland, regionalt ansvarlig for Merkur-programmet i Sunnhordland og Rogaland.

Helgeland har flere ganger besøkt Buo de siste årene og ser strålende resultater etter at Kåre Nymark nå har fått butikken i gang igjen.

– Han har gjort en fenomenal innsats. En real snuoperasjon. Fra en butikk som slet tungt til en forretning som i dag går godt. Styrken til Kåre er at han involverer og engasjerer innbyggerne i bygda i arbeidet sitt på en fantastisk måte. Han har drevet bensinstasjon tidligere, men hadde ingen kjennskap til dagligvarehandelen da han tok over. Bygdefolket kan være stolt av butikken sin. Å ha et servicetilbud som Bjoa Landhandel er gull verdt i en liten bygd.

Dette sier Helgeland, som for noen få dager siden på Utstein Kloster, sammen med 60 distriktskjøpmenn fra Sunnhordland og Rogaland, fikk oppleve Kåre presentere seg og sitt virke etter 2 års drift. På samlingen ble det delt ut 2 priser for god innsats. En gikk til Kåre på Buo, den andre til landhandelen i Røldal.

I kriteriene for Kåres tildeling står det. Han overtok en krisebutikk. Han var uten direkte dagligvareerfaring. Og han har gjort en jobb på 2 år, som mange som har holdt på i et helt liv ikke har greid.

–Jeg vil oppfordre bygda til å tenke på, og bruke butikken sin som en investering i eget lokalsamfunn. Kundeundersøkelsen for et år siden viste at folket var meget fornøyd, både med butikk og service. Det er viktig at kundene sier det til hverandre og også til Kåre.-

Bjoanett gratulerer!

Vil du lese mer om Merkur-programmet kan du gå inn på www.merkur-programmet.no


Tips ein venn!
Send eit tips til andre om denne artikkelen ved å fylle ut felta under og trykke på 'Send'
Mottakars navn
Mottakars e-post
Ditt navn
Din e-post
 
Klikk her for utskriftsvennleg versjon


Søk i artikler:

Dei siste artiklane
• 24.04 - Bygdakafe på Helsehuset
• 24.04 - Bjoa Båtlag - Havnevakter 2019
• 08.04 - Basar på Utbjoa Bedehus
• 18.03 - Invitasjon til førstehjelpskurs på Helsehuset
• 14.03 - BBU avholder årsmøte i kveld
• 12.02 - Bjoa Båtlag - Innkalling til Årsmøte
• 04.02 - Handlebussen Bjoa - Vikebygd
• 29.01 - Velkommen til Kløvertreff på Helsehuset
• 29.01 - Årsmøte i Fotballgruppa
• 26.11 - Sogelaget inviterer til grøtfest på Bjoa