Bli medlem
Logg inn
Framsida
Artikkel-arkiv
Kalendar
Fotoalbum
Links

Gjestebok

Legg inn artikkel
Legg inn arrangement
Legg inn annonse

Tilbakemelding/tips

Om Bjoanett

Tunge hundepensjonat 25 år
Av: Torhild Hanssen Tunge 15.08.2012

Velkommen til 25 års JUBILEUMSFEST 25. august frå kl 17:00.

Det blir hundeoppvisning med himalagde Brakeless Malinois hundar og etterpå hundekappspringing med din hund. Kl 19:30 blir det STOR JUBILEUMSFEST på treningsbanen bak verdens finaste hundepensjonat med dans og tjohei.

STEPHEN ACKLES og gitaristen hans ska spela. Ittepå sjowet blir det jamsession med alle venner, familie, kundar så kan spela godt på et instrument.

TERJE ASKELAND ska kokkelera for oss, så ka det nå blir, så blir det jaffal GODT. (Grilltallerk kr 75) ALLE ER VELKOMNE. Spesiellt alle gode og tålmodige naboar eg har, alle Bjoabuar, alle gode venner eg aldri har tid til, alle andre kjekke folk eg ser alt for skjelden og trufaste kundar og treningskollegaer eg sette stor pris på.

PÅ HUSKELISTO kan det vara lurt og ha med telt, flatseng, medbrakt drikke (dei som blir for fulle stripse eg fast i skogen) fluktstol, termokjeladress, badetøy for evt nattlige Sagdambading, tannkost, springsteppsko, myggspray og en innstilling om å ha den kjekkaste festen EVER.

Festen blir basert på 150 kr i covercharge, utanom for naboane og dei så hjelpe til. Det er sjåfør på plassen og høve til å leiga seng på Alfred Mitchell si hytta på Utbjoa. Dei som har BRAKELESS MALINOISAR e veldigt velkomne t å visa ka dei kan og det er fint om så mange som muligt kan komma: Politi, narkotika, redning Mondeoring, lydighet, spor, feltsøk, rundering.... gi beskjed om du har lyst og kan.

Det blir også leveringsdag for det aktuelle Brakeless H-kullet, denne dagen og alle nye kjøperar, eller "Bremselause", er spesielt velkomne i laget. Me kjem til å trena veka før. EG GLER MEG TIL FEST! Gjere du?

Foto: Marit Eikehaugen

Tips ein venn!
Send eit tips til andre om denne artikkelen ved å fylle ut felta under og trykke på 'Send'
Mottakars navn
Mottakars e-post
Ditt navn
Din e-post
 
Klikk her for utskriftsvennleg versjon


Søk i artikler:

Dei siste artiklane
• 24.04 - Bygdakafe på Helsehuset
• 24.04 - Bjoa Båtlag - Havnevakter 2019
• 08.04 - Basar på Utbjoa Bedehus
• 18.03 - Invitasjon til førstehjelpskurs på Helsehuset
• 14.03 - BBU avholder årsmøte i kveld
• 12.02 - Bjoa Båtlag - Innkalling til Årsmøte
• 04.02 - Handlebussen Bjoa - Vikebygd
• 29.01 - Velkommen til Kløvertreff på Helsehuset
• 29.01 - Årsmøte i Fotballgruppa
• 26.11 - Sogelaget inviterer til grøtfest på Bjoa