Bli medlem
Logg inn
Framsida
Artikkel-arkiv
Kalendar
Fotoalbum
Links

Gjestebok

Legg inn artikkel
Legg inn arrangement
Legg inn annonse

Tilbakemelding/tips

Om Bjoanett

Minner om julekurs og juleverksted på Øygarden Kulturverksted
Av: Susanne Omdal 17.11.2004

Juleverksted for 0-6 år med familie 4.12 er fullt, men på Juleverksted for barn fra 7 år med familie 4.12 og på Kurs i binding av adventskrans 26.11 er det ennå ledige plasser!

Her følger litt mer informasjon:

På Øygarden Kulturverksted er vi i full gang med å forberede kurs og juleverksted for både store og små. Øygarden Kulturverksted er i seg selv et koselig "julehus" fra 1808, og i de gamle hyggelige stuene er det lett å komme i den rette julestemning.

Fredag 26. november er det kurs i binding av adventskrans, etter god, gammel, dansk tradisjon. I Danmark er det vanlig å lage sin egen adventskrans av granbar, pynte den med lys, bånd og diverse pynt, og henge den i taket i stuen. Den gir et nydelig og koselig lys i rommet, og godlukt og julestemning i hele huset.

På kurset kan materiale til kransen, lys, pynt mm. enten medbringes av kursdeltaker selv, eller kjøpes på Øygarden Kulturverksted. Det blir enkel servering i pausen. Så bli med på en koselig førjulskveld og lær å lage din egen adventskrans.

Lørdag 4. desember er det Juleverksted på Øygarden Kulturverksted. Om ettermiddagen først for de minste fra 0-6 år med familie. Større søsken er velkommen her også, men opplegget og aktivitetene er da tilrettelagt for de minste. Det blir julesanger og juleleker. Vi lager julepynt og små gaver, og så blir det anledning til å gå i julefjosen og kose med dyrene der - og kanskje kommer nissen på besøk!

Lørdag 4 desember om kvelden er det juleverksted for barn fra 7 år med familie. Mindre søsken er også velkommen her, men opplegget er mest tilrettelagt for litt større barn. Også her blir det juleleker, laging av julepynt og små gaver, og selvfølgelig et besøk ut i fjosen for å hilse på julehestene og de andre dyrene.På juleverkstedet kan det også kjøpes enkel "julemat".

For både kurs og juleverksted er det pga. materialinnkjøp nødvendig med påmelding.

Påmelding snarest
til tlf: 53769877

Foto: Marit Eikehaugen. Fra Øygarden på Haugsgjerdet.Tips ein venn!
Send eit tips til andre om denne artikkelen ved å fylle ut felta under og trykke på 'Send'
Mottakars navn
Mottakars e-post
Ditt navn
Din e-post
 
Klikk her for utskriftsvennleg versjon


Søk i artikler:

Dei siste artiklane
• 24.04 - Bygdakafe på Helsehuset
• 24.04 - Bjoa Båtlag - Havnevakter 2019
• 08.04 - Basar på Utbjoa Bedehus
• 18.03 - Invitasjon til førstehjelpskurs på Helsehuset
• 14.03 - BBU avholder årsmøte i kveld
• 12.02 - Bjoa Båtlag - Innkalling til Årsmøte
• 04.02 - Handlebussen Bjoa - Vikebygd
• 29.01 - Velkommen til Kløvertreff på Helsehuset
• 29.01 - Årsmøte i Fotballgruppa
• 26.11 - Sogelaget inviterer til grøtfest på Bjoa