Ordføreren hyllet Bjoanett sine tipsere
Av: Marit Eikehaugen 12.09.2003

I dag er det tid for å påskjønne nokre av dei som har sendt tips så langt i år, sa ordfører Arne Bergsvåg, og skulle overrekke fine premier til månedens tipser. Vi hadde samlet på papiret tipserne fra februar til og med august, men da premiene skulle deles ut var tipserne selv var over alle hauger. Kun 1 fikk nyte heder og lyset fra blitzen i kafélokalet, nemlig vår kjære handelsmann Kåre Nymark.

For de 6 andre vinnerne fant vi "stand in" under premieutdelingen. Og dermed lurte alle seg til en klem fra "Bergsvåjen" som motytelse. Det hele ble en lystig affære og med seg hjem fikk de ekte Bjoaprodukter.

Blåbærhagen i Utbjoaskogen leverte nydelig trearbeid i form av små skjeer av kongelige blåbærtrær. "Real Utbjoa made", mens Kjerringgarden på Myrane lar vinnerne prøve duftende velvære fra egen produksjon.

Kveldens kåring ga også en av vinnerne en ekstra påskjønnelse. Et 3 måneders gratis internettabonnement av bredbåndleverandøren INO gikk til Lillian Bjørke Sørensen på Sørenshaugen. Det vil si om hun tegner seg som abonnent nå når INO, sammen med stifelsen e134, ønsker å satse på Bjoa.

Bjoanett gratulerer og takker alle tipsere. Samtidig håper vi at dere fortsatt tipser oss om ting som skal skje, skjer og har skjedd, og ellers om alt dere ønsker vi skal lage artikler om på Bjoanett. Vi lover å følge opp så godt vi kan. Takk også til alle som "steppet in" og til "Bergsvåjen" som tok oppdraget.

Disse ble Bjoanett-tipsere i denne omgang:
Februar: Elin Arianson
Mars: Gunnar Dalen 6.
April: Jarle Sandsgård
Mai: Vigdis H. Svendsbø
Juni: Margareth Onarheim
Juli: Lillian Bjørke Sørensen
August: Kåre Nymark

Foto: Marit Eikehaugen. Ordfører Arne Bergsvåg gratulerer Kåre Nymark. Bak sees Hilde Pedersen for Lillian og Grethe Haga for Vigdis.