På Bygdakaféen kåres Bjoanetts tipsere
Av: Marit Eikehaugen 10.09.2003

Trodde du vi hadde glemt vårt løfte om å belønne våre tipsere? Bjoanett har ventet på en passende anledning for å hedre årets tipsere så langt. I forbindelse med høstens første Bygdakafé og med bredbåndleverandøren INO og orføreren i salen, vil vi nå kåre årets tipsere.

Vi startet i februar i år og mottar hver måned tips fra leserne om hva dere ønsker å finne på nettstedet vårt. Du har kunnet lese om Svanhild, Hundepensjonatets 15 års jubileum, kosekveldene, Bjoalandets autofil, nye bjoaborgere, fødselsdager, sølvbryllup, jentefotball, biblioteket over på private hender, bakedager i Vikebygd, Kjerringgarden og soppkontroll, Arquebusmarsj, StHansfeiring, 17. mai, nytt tak på skolen, byggefeltet i Apalvik, hyttefeltet i Sveinavik, Gradavikhytten, helestasjonen, Stephen Ackles konserten og rekeaftener på Buo, dugnader på Romsa, Kystlaget, sommerhilsen, politisk stoff og mye mye mer.

Alle tipserne er nå trukket og vil bli offentliggjort og få sin heder overrakt av ordfører Arne Bergsvåg på Bygdakaféen torsdag kveld. Premien til hver månedstipser er et lokal produsert produkt fra Bjoa. I tillegg gir INO en av tipserne et gavekort på 3 mnd. gratis abonnement om vedkommende velger å tegne seg hos dem.

Så er du blant årets tipsere så langt bør du dra til Bygdakaféen i morgen. Kanskje er det akkurat du som kan kalle deg månedens (februar – august) tipser. Vi sees.

Foto: Marit Eikehaugen. På vei til Bygdakaféen?